Områder Sak Electric

SAK-Electric: Din Elektriker i København og Sjælland

Vores serviceområder inkluderer hele København, Amager og det øvrige Sjælland. Uanset om du har brug for el-installation i en nybygning, renovering af el-systemet i dit hjem eller akut reparation, er vi her for at hjælpe. Vi prioriterer sikkerhed, pålidelighed og effektivitet i alt, hvad vi gør, og sikrer, at alle el-opgaver udføres i overensstemmelse med de højeste standarder.

Kontakt

Kontakt SAK-Electric i dag for at drøfte dine el-behov. Vi er din pålidelige partner, der sikrer, at dit el-system fungerer optimalt og sikkert.

  • Adresse: Islands Brygge 32, 2300 København S
  • Telefon: +45 70 40 00 70
  • Email: sakel@sakel.dk

Byer

Indhent gratis tilbud på Elektriker

Sak-Electric a/s har mere end 30 års erfaring I el-faget!

Indhent gratis tilbud på elektriker

Kontakt

Adresse
SAK-electric A/S
Islands Brygge 32

2300 København S

CVR:35209468
Mail

sakel@sakel.dk

Telefon

+45 70 4000 70

Her finder du nyttig viden

Velkommen til SAK-Electric’s blog, dit go-to sted for at opdage alt der er værd at vide om el-løsninger, vedligeholdelse og priser på elektriker i København og omegn. Med vores årtiers erfaring og ekspertise i branchen, stræber vi efter at dele indsigtfuld viden, tips og råd, der kan gøre din dagligdag sikrere og mere bekvem.

Glædelig Jul fra SAK Electric

Glædelig Jul fra SAK Electric – Din Pålitelige Elektriker i København og Omgivelser! Glædelig jul og hjertelig tak for at have valgt SAK Electric som

Læs mere »
Scroll to Top
Telefonen er åben - 70 4000 70