ELEKTRIKER BUDDINGE - BÅDE SMÅ OG STORE EL-OPGAVER

ALT I EL-ARBEJDE TIL BÅDE PRIVATE, ERHVERV OG INSTITUTIONER

ELEKTRIKER BUDDINGE - DIT EL-FIRMA I NABOLAGET

Elektriker Buddinge har altid en veludstyret servicevogn i nabolaget bemandet med en veluddannet, kvalificeret faguddannet elektriker, der er klar til at løse din el-opgave 24/7.

Vi er en del af SAK-Electric A/S, og opererer derfor i hele Storkøbenhavn, herunder Vanløse og Nordsjælland.

Vi tilbyder en lang række løsninger, der sikrer høj grad af komfort i dagligdagen, gør hverdagen lettere og sikrere og samtidig sparer på energien.​

Kontakt

SAK-electric A/S

Vi er bl.a. gode til:

FÅ ET TILBUD PÅ DIN EL-OPGAVE I BUDDINGE I DAG

Ønsker du kvalitet til tiden så kontakt Elektriker Buddinge på telefon +45 70 4000 70 eller via formularen.

Du er også velkommen til at kontakte os for spørgsmål til din opgave eller til ovenstående. Vi ser frem til at høre fra dig.

Billede af elektriker, der udfører kabeltrækning i Bagsværd: "Præcis og pålidelig kabeltrækning i Bagsværd udført af SAK Electrics erfarne elektrikere."

Indhent gratis tilbud på elektriker i Buddinge

LAD OS HJÆLPE DIG 24/7

Vi er en del af SAK-Electric ApS, -et velrenommeret installatørfirma, der løser alle opgaver- store som små- for alle typer kunder: private, institutioner, kollegier, boligselskaber, erhvervsvirksomheder osv. i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Elektriker Buddinge går langt for kunderne og holder, hvad vi lover. Nøgleordene for vores virksomhed er kvalitet, service og høj faglighed og når man dertil lægger præcision, ansvarlighed, innovation og gennemskuelige priser har man et meget godt billede af Elektriker Buddinge.

HØJ KVALITET TIL LAVE PRISER

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

TÆT DIALOG HVER GANG

Alle opgaver udføres i tæt dialog med dig for at sikre at vores løsninger lever op til dine ønsker og lovgivningens krav.

Elektriker Buddinge leverer kvalitet til tiden og lægger vægt på overholdelse af alle gældende regler og lovgivning på el-området, hvorfor alt el-arbejde udføres af kvalificerede , veluddannede elektrikere, der er på forkant med den nyeste udvikling indenfor el- faget og udfører deres arbejde i sparring med Aut. el-installatør og med materialer fra de bedste leverandører.

MEDLEM AF EL-GARANTI

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

Scroll to Top
Telefonen er åben - 70 4000 70