ELEKTRIKER I DRAGØR

STÅR DU OG MANGLER EN ELEKTRIKER I DRAGØR? DA GIV OS ET KALD I DAG

SPECIALISTER I ALLE FORMER FOR EL-INSTALLATIONER

Elektriker Dragør v/SAK- Electric A/S er specialister i alle former for el- installationer og rykker hurtigt ud hele døgnet med en veluddannet elektriker, der er klar til at tage ansvar for dine el-løsninger/-problematikker i bl.a. Tårnby og resten af Amager.

Kontakt

SAK-electric A/S

Vores Aut. el-installatør medbringer, ud over sine faglige kompetencer, en fuldt udstyret servicevogn, så elektriker Dragør kan løse de fleste opgaver på stedet og med det samme, bl.a.:

BESTIL EN ELEKTRIKER I DAG - HELT UFORPLIGTENDE

Uanset om du ønsker rådgivning, installation eller service, så kontakt os på telefon +45 70 4000 70 eller i vores kontaktformular og hør nærmere.

Vi vil også meget gerne give et uforpligtende tilbud​ på større el-opgaver.

Billede af elektriker, der udfører kabeltrækning i Bagsværd: "Præcis og pålidelig kabeltrækning i Bagsværd udført af SAK Electrics erfarne elektrikere."

Indhent gratis tilbud på elektriker i Dragør

HØJ KUNDETILFREDSHED

Elektriker Dragør er et velrenommeret el- installationsfirma, der varetager en lang række opgaver indenfor el-faget og løser opgaver for private, virksomheder, foreninger og institutioner.

Når du vælger os, kan du altid være sikker på et godt resultat, da vi vægter kvalitet, dialog og kundetilfredshed højt. 

HØJ KVALITET TIL LAVE PRISER

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

ALT I EL-ARBEJDE

Vi udfører alle former for el- arbejde, fra den indledende projekteringsfase, over installationsarbejdet til efterfølgende service og reparation. Af interesse specielt for Det Gamle Dragør er elektriker Dragør skarpe til at foretage nænsomme el- installationer i bevaringsværdige bygninger, og har stor erfaring i aften- og natbelysning af sådanne smukke bygninger.

Hos Elektriker Dragør møder du friske, veloplagte og velkvalificerede medarbejdere, som ved hvor vigtigt det er altid at løse opgaverne hurtigt, effektivt, i bedste kvalitet og med god personlig service. Hos os er du som kunde i fokus og kan altid regne med, at en aftale er en aftale. Vi rydder naturligvis pænt op efter os, når arbejdet er udført.

MEDLEM AF EL-GARANTI

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

Scroll to Top
Telefonen er åben - 70 4000 70