ELEKTRIKER GLADSAXE OG OMEGN

SAK-ELECTRIC HAR MERE END 30 ÅRS ERFARING OG ER MEDLEM AF TEKNIQ

DIN SIKKERHED FOR EN GOD ELEKTRIKER I GLADSAXE

​​Elektriker Gladsaxe er den del af SAK-Electric ApS, og udfører alle former for el-arbejde til konkurrencedygtige priser for både private og erhvervskunder i Gladsaxe, LyngbySøborg og omegn.

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitets-, service- og miljøbevidst virksomhed, der altid overholder aftalte betingelser og tidsplaner.

Kontakt

SAK-electric A/S

Blandt Elektriker Gladsaxes mange kompetencer er:

Vores kompetente medarbejdere udfører alt arbejde i sparring med en Aut. el-installatør, og vi kan derfor tilbyde skræddersyede el-løsninger tilpasset dit behov og økonomi, men vi går aldrig på kompromis med kvalitet og lovgivning.

KONTAKT OS I DAG

El-arbejde er en tillidssag, og har du spørgsmål eller ønsker et tilbud så kontakt Elektriker Gladsaxe på telefon +45 70 4000 70 eller via formularen.

Billede af elektriker, der udfører kabeltrækning i Bagsværd: "Præcis og pålidelig kabeltrækning i Bagsværd udført af SAK Electrics erfarne elektrikere."

Indhent gratis tilbud på elektriker i Gladsaxe

ALT I EL-ARBEJDE

Elektriker Gladsaxes faglige ekspertise spænder bredt, og vi varetager alle el-opgaver , da vi er en del af SAK-electric ApS, der aldrig går på kompromis med det gode håndværk og altid leverer arbejde af højeste kvalitet.

Vi tror på at rådgivning er en vigtig forudsætning for et godt resultat, og planlægger og udfører derfor altid vores arbejde i tæt dialog mellem dig og en af vores faguddannede elektrikere.

HØJ KVALITET TIL LAVE PRISER

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

BÅDE PRIVATE OG ERHVERV

Hos Elektriker Gladsaxe er ingen opgave for stor og ingen opgave for lille, og vi er gode til det hele.

Uanset om det er mere traditionelle el-løsninger eller innovative og intelligente løsninger, er det vores hensigt at levere et stykke arbejde, der indfrier dine forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi holder os løbende opdateret på de nyeste teknikker og værktøjer, så vi derved sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser.

MEDLEM AF EL-GARANTI

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

Scroll to Top
Telefonen er åben - 70 4000 70