ELEKTRIKER TÅRNBY

ALTID KVALITET TIL LAVE PRISER

"VERDENS BEDSTE ELEKTRIKER"

Vi har ”verdens bedste elektrikere ” det synes vi i hvert fald selv, og de er klar til at træde til og udføre alle el-opgaver – store som små, 24 timer i døgnet. Elektriker Tårnby er en del af SAK-Electric A/S, der opererer i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder Tårnby, Dragør og Amager.

Kontakt

SAK-electric A/S

Elektriker Tårnby kan blandt vores mange kompetencer nævne:

Og vi er leveringsdygtige i kvalitetsarbejde til alle former for kunder: private, institutioner, boligselskaber og erhvervsvirksomheder i HvidovreFrederiksbergVanløse og resten af hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD ELLER BESTIL EN ELEKTRIKER I TÅRNBY - RING I DAG

Elektriker Tårnby er altid på vej og i dit lokalområde. Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på en uforpligtende gennemgang af dit projekt samt et tilbud.

Så kontakt os på telefon +45 70 4000 70 eller via formularen.

Billede af elektriker, der udfører kabeltrækning i Bagsværd: "Præcis og pålidelig kabeltrækning i Bagsværd udført af SAK Electrics erfarne elektrikere."

Indhent gratis tilbud på elektriker i Tårnby

HØJ FAGLIGHED

Elektriker Tårnby v/SAK- Electric ApS udfører mange el-opgaver, der stiller store faglige krav til vores medarbejdere. Derfor er de altid opdateret på det nyeste inden for deres fagområder i en el- branche, der er under stadig udvikling. 

Vores elektrikere arbejder altid i samspil med en aut. El-installatør og har altid en veludstyret servicevogn til rådighed -24/7 – 365 dage om året.

HØJ KVALITET TIL LAVE PRISER

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

KVALITET TIL LAVE PRISER

Vi tror på at kvalitet og professionalisme er vigtige værdier i samspillet mellem kunden og Elektriker Tårnby.

Derfor bestræber vi os på at yde den optimale rådgivning så alt arbejde udføres i højeste kvalitet, med højeste professionalitet og til den bedste pris på markedet.

MEDLEM AF EL-GARANTI

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

Scroll to Top
Telefonen er åben - 70 4000 70