Smart online marketing for small businesses

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

SAK-ELECTRIC APS - DIN SIKRE FORBINDELSE TIL EN ELEKTRIKER I HELE KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

​​SAK-electric ApS er din kontakt til kreativitet, kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.
​Vi er stolte af vores fag og derfor bestræber vi os altid på at yde det optimale til hver eneste kunde i hele København og Nordsjælland.


​SAK-ELECTRIC APS ER EN FRONTLØBERVIRKSOMHED PÅ EL-OMRÅDET

Vi udfører og servicerer alt el-arbejde i hele København og Nordsjælland med kvalificerede og veluddannede elektrikere under kyndig supervision af en Aut. EL- installatør.

​SAK-electric ApS er et alsidigt elinstallatørfirma, der udfører både små og store opgaver for private, erhvervskunder, offentlige institutioner, forsikrings- og boligselskaber over hele København og Nordsjælland. Vi har derfor altid den rette elektriker til ethvert projekt.​

Vi er en miljø- og fremtidsorienteret virksomhed, der altid er på forkant med den nyeste udvikling i el- faget. Vi lægger derfor vægt på at tiltrække de dygtigste elektrikere til vores virksomhed og sikre dem en faglig udvikling og sparring, så de kan være blandt de bedst kvalificerede elektrikere i hele København og Nordsjælland.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

Hvad er Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum er ganske enkelt fyldtekst fra print- og typografiindustrien. Lorem Ipsum har været standard fyldtekst siden 1500-tallet, hvor en ukendt trykker sammensatte en tilfældig spalte for at trykke en bog til sammenligning af forskellige skrifttyper. Lorem Ipsum har ikke alene overlevet fem århundreder, men har også vundet indpas i elektronisk typografi uden væsentlige ændringer. Sætningen blev gjordt kendt i 1960'erne med lanceringen af Letraset-ark, som indeholdt afsnit med Lorem Ipsum, og senere med layoutprogrammer som Aldus PageMaker, som også indeholdt en udgave af Lorem Ipsum. 

HVAD ER LOREM IPSUM?

Lorem Ipsum er ganske enkelt fyldtekst fra print- og typografiindustrien. Lorem Ipsum har været standard fyldtekst siden 1500-tallet, hvor en ukendt trykker sammensatte en tilfældig spalte for at trykke en bog til sammenligning af forskellige skrifttyper. Lorem Ipsum har ikke alene overlevet fem århundreder, men har også vundet indpas i elektronisk typografi uden væsentlige ændringer. Sætningen blev gjordt kendt i 1960'erne med lanceringen af Letraset-ark, som indeholdt afsnit med Lorem Ipsum, og senere med layoutprogrammer som Aldus PageMaker, som også indeholdt en udgave af Lorem Ipsum.