Elektriker Gentofte - din lokale elektriker

Står du og mangler en elektriker i Gentofte? Så giv os et kald i dag

Leder du efter en 24/7 elektriker og ”value for money”?

​- så kontakt Elektriker Gentofte på 70 4000 70.

Elektriker Gentofte er en del af et seriøst, kvalitetsbevidst og veletableret el-installatørfirma: SAK-Electric ApS, der dækker hele Storkøbenhavn 24 timer i døgnet 7 dage om ugen og altid har en servicevogn med en fuldt kvalificeret elektriker klar til at yde service i nærheden af Gentofte, Charlottenlund og Hellerup.

Blandt Elektriker Gentoftes spidskompetencer er:

Få tilbud på elektrikerarbejde i høj kvalitet men til lave priser

Du er altid velkommen til at kontakte Elektriker Gentofte for troværdig rådgivning og tilbud helt uforpligtende enten på telefon 70 40 00 70 eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.​

Tusind tak til vores kunder og dygtige medarbejdere!

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

Vi løser dine elektriske problemer

Elektriker Gentofte løser alle dine elektriske problemer og tilbyder alle el-løsninger du måtte ønske med de bedste materialer i den bedste kvalitet og til den bedste pris til 100% tilfredshed.

Vi udfører alle tænkelige opgaver indenfor el-faget, lige fra reparation og renovering af el-installationer til el-tjek/el-eftersyn.

Kvalitet, service og høj faglighed

Kvalitet, service og høj faglighed er nøgleordene for Elektriker Gentoftes elektrikere, der har erfaring med professionelle el-installationer og har etableret gode relationer til både private og erhverv i Gentofte. Vores erfarne elektrikere, der arbejder under supervision af en Aut. el-installatør kan håndtere alt inden for el og deres nysgerrighed på udviklingen inden for el-faget er en vigtig drivkraft for deres faglige og personlige udvikling og er med til at bringe firmaet på forkant med udviklingen.