SAK-Elektric ApS - elektriker i Virum

- når du står og mangler en elektriker i lokalområdet

Elektriker i Virum med 30 års erfaring

Elektriker Virum v/SAK-Electric ApS har et topkvalificeret team af veluddannede elektrikere klar til at løse alle el-opgaver i dit lokalområde døgnet rundt alle årets dage.

Om du har en lille eller stor el-opgave, kan vi hjælpe. Desuden udfører vi både el-opgaver for private, erhverv, offentlige institutioner og boligforeninger mv.

Elektriker Virum kan bl.a være behjælpelige med:

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Ring til os med det samme og få et godt tilbud på telefon 70 40 00 70.​ Du er også velkommen til at skrive for spørgsmål eller lignende. 

Vi kører både til Virum, VanløseHvidovreFrederiksberg og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Tusind tak til vores kunder og dygtige medarbejdere!

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

Alt i el-arbejde

Som installationsfirma løser vi alle opgaver indenfor el-faget. Hos Elektriker Virum er der ingen opgave, der er for stor/-omfattende, og ingen der er for lille/- enkel.​

Vi løser kort sagt alle opgaver med stor sans for akkuratesse, grundighed og kvalitet i tæt samspil og dialog med dig – så med os som medspiller på dit el-projekt ,er du sikret en kvalitetsløsning gearet til fremtiden og en service i topklasse til den rigtige pris.

For selv om vi aldrig går på kompromis med kvalitet og sikkerhed, kan vi alligevel tilbyde fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Både private, erhverv mv.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, boligselskaber, den offentlige sektor herunder institutioner såvel som private husstande.​

Hos Elektriker Virum er alle opgaver lige vigtige, så uanset opgavens omfang kan du altid være sikker på den optimale, miljørigtige kvalitetsløsning til den aftalte tid og den rigtige pris.