Elektriker i Rødovre

Din konkurrencedygtige lokale el-installatør

Mangler du en elektriker i Rødovre?

Elektriker Rødovre - en del af SAK-Electric ApS har altid tilstræbt at være på forkant med den teknologiske udvikling. Alt inden for el-faget er i konstant fornyelse. Derfor er det en del af vores hverdag altid at være på forkant med den nyeste udvikling. Dette betyder at Elektriker Rødovre leverer kvalitetsarbejde udført af kvalificerede veluddannede elektrikere til konkurrencedygtige priser.

Elektriker Rødovres kernekompetencer er bl.a.:

  • Bolig- og erhvervsinstallationer
  • Antenne-og dataløsninger
  • Solcelleanlæg
  • Traditionelle og intelligente el-løsninger
  • Energioptimering
  • El-tjek/el-eftersyn

Vil du være sikker på effektiv og kompetent el-service med hurtig assistance, så er vores servicevogne udstyret med værktøj til stort set alle opgaver, og vores medarbejdere er rutinerede i at løse diverse opgaver professionelt. Til info udfører vi bl.a. også el-opgaver i Hvidovre, GladsaxeValby og omegn.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 70 40 00 70 eller via vores kontaktformular på hjemmesiden - vi er klar.​​ 

Tusind tak til vores kunder og dygtige medarbejdere!

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

Vi servicerer både private og erhverv

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder inden for industri, kontor og detailhandel samt boligselskaber, den offentlige sektor og ikke mindst private husstande. Geografisk dækker vi hele Storkøbenhavn med vores servicebiler. Men vi kører gerne længere, hvis opgaven kræver det.

Elektriker Rødovre er en filial af SAK-Electric ApS, der er kendt for at udføre kvalitetsarbejde til den rette pris og som ser det som sin fornemste opgave at lave en fleksibel og brugervenlig elinstallation, som er med til at gøre hverdagen nemmere og mere komfortabel for kunden.


Aut. el-installatør

Vi har kvalificerede medarbejdere, der arbejder under supervision af Aut. el-installatør og har ingen store administrationsomkostninger eller dyre annonceudgifter. Dette kommer dig til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet, stabilitet, præcision samt stor fleksibilitet.

Elektriker Rødovre er en miljøorienteret og fremtidsorienteret virksomhed, der sætter dine behov i centrum og leverer og installerer i dialog med dig præcis den el-løsning , der indfrier dine forventninger til den rette pris.