Om SAK-Electric A/S

SAK-Electric A/S har mere end 30 års erfaring i el-faget!

Profil af SAK-Electric A/S

​​Idegrundlag​

SAK-Electric A/S (en del af Elektriker-Elektriker) er et el-installationsfirma med et ungt og moderne sind  med en bred viden inden for el-faget. Vi rummer mere end 30 års erfaring indenfor el-området, og er naturligvis medlem af TEKNIQ og bevidste om miljøet.

Vi blev etableret i 2011 med det ene formål at levere top kvalitetsservice på el-området til alle typer kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland, 24 timer i døgnet, alle ugens dage, året rundt.

​Mission​

Vi arbejder konstant på at tilbyde vores kunder service i højeste kvalitet på en venlig, imødekommende og professionel måde.

Vores topkvalificerede, engagerede medarbejdere udfører deres arbejde på et serviceniveau, der overstiger vores kunders forventninger, altid til aftalt tid og til en konkurrencedygtig pris, og rykker gerne ud med vores veludstyrede servicevogne både dag og nat.

Vision​

Elektricitet er en vigtig brik i vores livskvalitet. Der vil altid være et behov for nye produkter og services for at optimere anvendelsen.

Vi vil derfor altid kæmpe for at være ”bedst i klassen”, ved at udføre kvalitetsarbejde til aftalt tid, med højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, med ansvar over for kunder, medarbejdere og omgivelser.

Vores kunder

Vi sætter stor pris på vores kunder og elsker et tæt samarbejde, så da VW København kontaktede os for hjælp til at lave en reklamefilm var vi selvfølgelig klar.
Det kom der denne reklamefilm ud af:

Og hvis vi selv skal sige det blev resultatet rigtigt godt. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud - du kan fange os via formularen eller på telefon 70400070.

Tusind tak til vores kunder og dygtige medarbejdere!

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Høj kvalitet til lave priser

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

Medlem af El-Garanti

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

El-arbejde med garantiordning hos Tekniq

SAK-Electric A/S er en autoriseret el-virksomhed, hvilket sikrer dig, at vi har den teoretiske og praktiske know-how på alle områder indenfor el- faget. Vi går meget op i altid at være opdateret på den nyeste udvikling inden for vores felt.

​Vi har gennem de mange år, vi har arbejdet i branchen, fået positive tilbagemeldinger fra vores kunder, og er kendt for at løse alle el-opgaver til kundernes fulde tilfredshed.

​Vi går meget op i at vores kunder skal føle sig trygge, og vi er derfor medlem af brancheforeningen TEKNIQ og derved også tilknyttet branchens klageankenævn.

​TEKNIQ er med til at give vores privatkunder en yderligere sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører, da alt vores arbejde er dækket af TEKNIQ's garantiordning.

Garantiordningen er en klagemulighed, hvis der mod alt forventning skulle være utilfredshed med kvaliteten af vores arbejde.

​TEKNIQ's garantiordning dækker omkostninger til og med kr. 150.000,- inkl. moms.

​Læs mere på:

http://www.tekniq.dk/forbruger og http://www.el-vvs-anke.dk/​

Vi er miljøbevidste

​Hos SAK-Electric A/S går vi ikke mod strømmen.

​Miljøet er i dag på radaren både nationalt og globalt, og det er mere end vigtigt for alle virksomheder og private at handle ansvarligt overfor miljøet.

​Vi er bevidste om dette og engageret i at handle miljøansvarligt i alle vores egne aktiviteter, ligesom vi rådgiver vore kunder om hvilke produkter, de skal investere i for at skåne miljøet (og udgifterne).

​Vi har en klar miljøprofil, og internt i virksomheden tilslutter vi os tankerne bag FN´s Global Compact på miljøområdet - hvor de store linjer på omhandler:

  • ​Forsigtighedsprincip i tilgang til miljømæssige udfordringer.
  • Initiativ til fremme af miljømæssig ansvarlighed.
  • Tilskyndelse til udvikling og spredning af miljøvenlige teknologier.

Hvilket konkret giver sig udslag i:

  • ​Anvendelse af intelligente el-løsninger.
  • Leasing af miljøvenlige firmabiler.
  • Ansvarlig kørsel ved grundig planlægning.
  • Miljøvenlig affaldssortering.
  • Generel fokus på energioptimering ved daglige udførte el- opgaver.
  • Bred knowhow/- spidskompetencer indenfor vedvarende energier.
  • O.m.a.

Vi støtter 

SAK Electric A S støttede i 2017 Knæk Cancer