TAK TIL VORES KUNDER OG MEDARBEJDERE

SAK-ELECTRIC A/S ER KÅRET SOM GAZELLEVIRKSOMHED

TAK TIL VORES MEDARBEJDERE OG KUNDER

Tak til alle vores medarbejdere for den indsats, de lægger i deres arbejde – det gælder både elektrikere, el-installatører og vores fantastiske kontorpersonale. Uden dem og jer kunder, ville vi ikke være nået hertil. Derudover vil vi gerne takke vores kompetente samarbejdspartnere.

Vi er glade og taknemmelige for at være kåret som gazellevirksomhed. Det er dog ikke en sovepude – vi arbejder hele tiden på at udvikle os og gøre det endnu bedre for hvert år.

Kontakt

SAK-electric A/S

SAK-Electric - Stolte modtagere af en Gazellepris for ekstraordinær vækst og succes

Vi er begejstrede og ærede over at have modtaget en Gazellepris, som anerkender vores dedikation og hårde arbejde. Hos SAK-Electric har vores passion for elektriske løsninger og enestående kundeservice drevet os til at levere ekstraordinær vækst og succes.

Gazelleprisen er en prestigefyldt anerkendelse af vores fortsatte vækst og position som en førende aktør inden for elektrikerbranchen. Den bekræfter vores engagement i at levere kvalitetsarbejde og overholde de højeste standarder.

Stolt modtager af en Gazellepris

Vores succes skyldes vores dygtige team af autoriserede elektrikere, der bringer ekspertise, erfaring og professionalisme til alle vores projekter. Vi er stolte af vores evne til at levere skræddersyede og pålidelige elektriske løsninger til vores kunder.

Som modtagere af en Gazellepris forstår vi vigtigheden af at fortsætte med at stræbe efter fremragende service og kontinuerlig vækst. Vi er forpligtet til at levere pålidelige elektriske tjenester, der opfylder vores kunders behov og forventninger.

Når du vælger SAK-Electric, kan du være sikker på, at du samarbejder med en Gazellepris-vinder, der prioriterer kvalitet, pålidelighed og ekspertise. Kontakt os i dag for at opleve, hvorfor vi er blevet anerkendt som en Gazellepris-vinder og få enestående elektriske løsninger til dine behov.

Vores Gazellepris er et symbol på vores engagement i kvalitet, innovation og dedikation til at levere førsteklasses elektriske løsninger. Det er en anerkendelse af vores team af dygtige og erfarne elektrikere, der har leveret enestående arbejde til vores værdsatte kunder.

Gazelleprisen er en bekræftelse på vores konstante stræben efter at forbedre os, udvikle vores ekspertise og levere værdifulde løsninger til vores kunder. Vi investerer i avancerede teknologier, følger de nyeste branchetendenser og opdaterer vores færdigheder for at sikre, at vi altid er i spidsen inden for elektrikerbranchen.

Et billede, der viser stolte medlemmer af SAK-Electric-teamet med deres Gazellepris. Med strålende smil markerer de vores anerkendelse for enestående vækst og fremragende præstationer. Som Gazelleprisvinder er vi dedikerede til at fortsætte med at levere førsteklasses elektriske løsninger og kvalitetsarbejde til vores kunder.

Vi er taknemmelige for den tillid og støtte, vi har modtaget fra vores kunder, der har gjort det muligt for os at opnå denne anerkendelse. Vi er forpligtet til at fortsætte med at overgå forventningerne og levere kvalitetsarbejde, der sikrer sikre og pålidelige elektriske installationer.

SAK-Electric har elektrikere på Amager, Østerbro, Hellerup, Tårnby, Valby og meget mere!

Et billede, der hænder hos en elektriker der lige har fået en gazellepris for arbejdet som elektriker i københavn. Trofæet symboliserer vores Gazelleprisvindende status og anerkendelsen af vores imponerende vækst og præstationer. Med vores Gazellepris bekræfter vi vores forpligtelse til at levere fremragende elektriske løsninger og pålideligt arbejde til vores kunder.

Ring på telefon +45 70 4000 70
eller skriv i formularen for et uforpligtende tilbud.

EL-ARBEJDE MED GARANTIORDNING HOS TEKNIQ

SAK-Electric A/S er en autoriseret el-virksomhed, hvilket sikrer dig, at vi har den teoretiske og praktiske know-how på alle områder indenfor el- faget. Vi går meget op i altid at være opdateret på den nyeste udvikling inden for vores felt.

​Vi har gennem de mange år, vi har arbejdet i branchen, fået positive tilbagemeldinger fra vores kunder, og er kendt for at løse alle el-opgaver til kundernes fulde tilfredshed.

​Vi går meget op i at vores kunder skal føle sig trygge, og vi er derfor medlem af brancheforeningen TEKNIQ og derved også tilknyttet branchens klageankenævn.

​TEKNIQ er med til at give vores privatkunder en yderligere sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører, da alt vores arbejde er dækket af TEKNIQ’s garantiordning.

Garantiordningen er en klagemulighed, hvis der mod alt forventning skulle være utilfredshed med kvaliteten af vores arbejde.

​TEKNIQ’s garantiordning dækker omkostninger til og med kr. 150.000,- inkl. moms.

HØJ KVALITET TIL LAVE PRISER

Kvalitet og kundepleje til konkurrencedygtige priser.

VI ER MILJØBEVIDSTE

Hos SAK-Electric A/S går vi ikke mod strømmen.

​Miljøet er i dag på radaren både nationalt og globalt, og det er mere end vigtigt for alle virksomheder og private at handle ansvarligt overfor miljøet.

​Vi er bevidste om dette og engageret i at handle miljøansvarligt i alle vores egne aktiviteter, ligesom vi rådgiver vore kunder om hvilke produkter, de skal investere i for at skåne miljøet (og udgifterne).

​Vi har en klar miljøprofil, og internt i virksomheden tilslutter vi os tankerne bag FN´s Global Compact på miljøområdet – hvor de store linjer på omhandler:

  • ​Forsigtighedsprincip i tilgang til miljømæssige udfordringer.
  • Initiativ til fremme af miljømæssig ansvarlighed.
  • Tilskyndelse til udvikling og spredning af miljøvenlige teknologier.

Hvilket konkret giver sig udslag i:

  • ​Anvendelse af intelligente el-løsninger.
  • Leasing af miljøvenlige firmabiler.
  • Ansvarlig kørsel ved grundig planlægning.
  • Miljøvenlig affaldssortering.
  • Generel fokus på energioptimering ved daglige udførte el- opgaver.
  • Bred knowhow/- spidskompetencer indenfor vedvarende energier.
  • O.m.a.

MEDLEM AF EL-GARANTI

Du er sikret gennem TEKNIQ  på op til 150.000 kr.

Scroll to Top
Telefonen er åben - 70 4000 70